Lufttrycksvibrator

En lufttrycksvibrator är numera sexleksaken på allas läppar. Denna nya teknologi är så banbrytande och framgångsrik att en del leverantörer till och med utlovar orgasmgaranti vid användning av deras lufttrycksvibrator.

Ett oändligt antal röster vittnar om lufttrycksvibratorns oslagbara förmåga att framkalla orgasm efter orgasm. Det är helt otroligt hur denna nya typen av sexleksak tycks få nästa alla kvinnor att komma på extremt kort tid.

Inte konstigt att alla kvinnor vill testa en!

Har du aldrig fått en orgasm? Då har du inte provat en lufttrycksvibrator!

Men vad är en lufttrycksvibrator egentligen för något hur använder man den? Jo, detta och mycket mer ska ni få reda på.

Men först, här är några av de populäraste lufttrycksvibratorerna som finns på marknaden idag. Klicka på någon av dem för att komma till respektive butik och läsa mer om just den produkten.


Populära lufttrycksvibratorer

Populär lufttrycksvibrator från Satisfyer

Pro 2
Joyland
Riktigt bra betyg

349:-
Lufttrycksvibrator med orgasmgaranti

Premium
Joyland
Bra betyg

1 695:-
Lufttrycksvibrator - Bäst i Test

Pro Deluxe
Joyland
Bäst i test av Expressen

495:-
Lufttrycksvibrator - Bäst i test

Pro Traveler
Joyland
Bäst i test av Expressen

349:-
Rabbit med lufttrycksvibrator

Pro G-spot
Joyland
495:-
Rosa Lufttrycksvibrator

Sona 2
Joyland
995:-
Lufttrycksvibrator med g-punktsstimulering

Womanizer Duo
Mshop
1 949:-
Vit Lufttrycksvibrator i vinkel

Pro Plus
Joyland
449:-

Vad är en lufttrycksvibrator?

En lufttrycksvibrator är en sexleksak framtagen för att stimulera klitoris. Lufttrycksvibratorn använder sig av tryckvågor för att skapa en väldigt annorlunda typ av njutning jämfört med vad du tidigare upplevt. Med hjälp av dessa tryckvågor stimuleras klitoris djupare och det upplevs ofta som en mycket mer intensiv njutning.

Orgasmen som man får av en tryckluftsvibrator upplevs ofta skönare och mer intensiv jämfört med att komma på andra sätt.

Men hur gör man då?

Jo, man placerar lufttrycksvibratorns munstycke över klitoris, vilket gör att klitoris omsluts av munstycket. När man sedan sätter igång lufttrycksvibratorn är det endast tryckvågorna som skänker njutningen. Till skillnad mot de flesta andra sexleksaker som ska stimulera klitoris gör alltså en lufttrycksvibrator detta i princip helt utan beröring.

Hur kom lufttrycksvibratorn till?

Sexleksaker som stimulerar klitoris med tryckvågor har funnits på marknaden sedan 2013 och blev direkt en stor succé när de lanserades.

Det tro fan det!

Med hjälp av denna nya typen av sexleksak har extremt många kvinnor fått uppleva orgasmer de aldrig skulle kunna drömma om. Den har dessutom hjälpt otaliga kvinnor att få orgasm för första gången när inget annat fungerat.

Men i alla fall...

Idén om en tryckluftsvibrator kom ur det faktum att en stor andel av världens kvinnor har svårt att få orgasm. Därför ville man skapa något som utgick från kvinnans anatomi och som kunde stimulera klitoris på ett sätt som man inte tidigare tänkt på. Allt för att hjälpa fler till detta fantastiska tillstånd.

Och snacka om att det lyckades!

Nu har det som sagt kommit en lång rad med liknande produkter som dagligen hjälper kvinnor till orgasm och ett bättre sexliv.

Sexleksak med orgasmgaranti - är det på riktigt?

Ja, det är det faktiskt! Köper du Womanizer Premium hos t.ex. Sinful garanteras du orgasm. Skulle du inte få orgasm inom 30 dagar får du pengarna tillbaka. Perfekt för dig som känner sig lite osäker på ifall det är något för dig eller inte.

Att kunna lämna orgasmgaranti säger ganska mycket om hur sjukt effektiv den här sexleksaken är!

Satisfyer lufttrycksvibrator

Satisfyer har länge haft flera modeller av lufttrycksvibratorer och tack vare bra kvalitet, schysst pris och framförallt otroliga orgasmer har dessa blivit riktiga storsäljare. Numera finns det många olika lufttrycksvibratorer och även andra sexleksaker från Satisfyer att välja på. Här är några av de modeller Satisfyer erbjuder.

Satisfyer lufttrycksvibrator

Pro 2
Joyland
349:-
Lufttrycksvibrator från Satisfyer

Pro 2 Vibe
Joyland
495:-
Satisfyer Pro 3 Vibe lufttrycksvibrator

Pro 3 Vibe
Joyland
495:-
Lufttrycksvibrator - Bäst i Test

Pro Deluxe
Joyland
495:-

Womanizer lufttrycksvibrator

Womanizer var det första företaget som kom ut med en lufttrycksvibrator på marknaden med deras patenterade Pleasure Air Technology. Womanizer har sedan dess gjort några av de absolut populäraste lufttrycksvibratorerna på marknaden och erbjuder ett flertal olika modeller och varianter. Womanizer håller håg kvalitet och gör väldigt fina produkter men de är också förhållandevis dyra. Men som man brukar säga, smakar det så kostar det!

Lufttrycksvibrator med orgasmgaranti

Premium
Joyland
1 695:-
Större lufttrycksvibrator

Womanizer Plus
Mshop
1 849:-
Womanizer liberty lufttrycksvibrator

Liberty
Joyland
895:-
Lufttrycksvibrator med g-punktsstimulering

Womanizer Duo
Mshop
1 949:-

lufttrycksvibratorn är en klass för sig när det kommer till sexleksaker

Givetvis finns det andra bra sexleksaker som är framtagna för att i första hand stimulera klitoris. Olika typer av vibrerande leksaker, klitorispumpar och kraftiga massagestavar kan absolut hjälpa kvinnor till orgasm. Men lufttrycksvibratorn är en klass för sig. Den slår alla andra sexleksaker för kvinnor på fingrarna när det kommer till att uppnå intensiva orgasmer.

Man kan i princip knappt jämföra en lufttrycksvibrator med andra sexleksaker!

Det är en så speciell känsla som man knappt kan förklara. En känsla som du inte upplevt tidigare oavsett hur mycket du onanerat eller stimulerat din klitoris med hjälp av en partner.

En lufttrycksvibrator måste testas för att kunna förstå dess storhet!

Men finns det inga nackdelar med en lufttrycksvibrator kan du undrar... Jo, det finns det faktiskt.

Nackdelar med lufttrycksvibrator

En lufttrycksvibrator upplevs oftast väldigt intensiv till en början. Är man inte van vid detta kan det kanske kännas lite överväldigande. Är du väldigt känslig och har superlätt för att komma genom att stimulera klitoris på andra sätt kan en lufttrycksvibrator bli för mycket i vissa fall. lite väl intensivt helt enkelt.

En annan "nackdel" med en lufttrycksvibrator är att det helt enkelt är så skönt så att man blir smått beroende av den.

Det är ingen fara att använda en lufttrycksvibrator ofta men om den används väldigt mycket kan klitoris behöva vila lite ett tag så att man inte blir mindre känslig.