Bästa sexleksaken

Vilken är egentligen den absolut bästa sexleksaken? Ja, vi tipsar här om några av de populäraste varianterna i varje kategori för att du ska kunna köpa den allra bästa sexleksaken av alla tusentals det finns att välja på.

Sexleksaker underlätter orgasm!

Sexleksaker är ett utmärkt hjälpmedel för att utforska sin kropp, hitta vad man tycker om mest och hetta upp sexlivet tillsammans med sin partner. Många kvinnor kan inte ens få orgasm utan att ta hjälp av sexleksaker och i jakten på fontänorgasm är rätt sexleksak ofta ett måste. Man måste ofta våga testa sig fram i denna djungel av sexleksaker för att hitta den absolut bästa sexleksaken. Kanske hittar du helt nya favoriter som skänker dig njutning du aldrig kunnat drömma om. Oavsett vad, kommer du garanterat ha kul på vägen.


Materialguide

Läs gärna vår materialguide där vi tar upp skillnaderna på olika material i sexleksaker.


Välj rätt sexleksak för fontänorgasm

Det finns VÄLDIGT många olika typer av sexleksaker att testa och utforska och det är därför inte alltid så lätt att välja. Här får du lite tips på var du kan börja leta och vad du kan tänka på inför ditt köp av sexleksak.


Sexleksaker för stimulans av
g-punkten

Även om det går att stimulera g-punkten utan sexleksak är en g-punktsstav verkligen att föredra i de allra flesta fall. G-punktsstaven är nämligen speciellt utformad för att du ska kunna komma åt det känsliga området på ett enklare sätt. Det är ofta mycket lättare att få orgasm med hjälp av en g-punktsstav tack vare att du får en kraftigare stimulans med sexleksaken än med dina fingrar. Stavens rejäla vibrationer är ytterligare ett skäl till att välja sexleksaken framför fingrarna, då vibrationerna är en förutsättning för att ens få orgasm i samband med stimulans av g-punkten för många kvinnor. Sexleksaker för stimulans av g-punkten finns dock i ett flertal olika utföranden. Allt från enkla böjda stavar i hårdplast till rabbitvarianter i jellymaterial med inbyggd klitorisvibrator och parprodukter. Här är några populära alternativ:

Rabbit med tryckvågor

Satisfyer Pro
Sinful
591:-
G-punktsstav från Fyfty Shades

Fifty Shades
Joyland
795:-
Billig g-punktsstav

Slimline G
Sinful
169:-
Sexleksak för fontänorgasm

Butterfly
Joyland
195:-
Rabbit för g-punkten

Rabbit
Joyland
599:-
Populär g-punktsstav for fontänorgasm

Gigi 2
Sinful
1 194:-

Klassiska dildos eller massagestavar

Uppskattar du vaginal stimulans mest och tycker det är skönast med penetrerande sex finns det extremt många sexleksaker att välja bland. Det finns allt från oerhört verklighetstrogna dildos till väldesignade glasstavar och avancerade vibratorer. En bra sexleksak att börja med för dig som gillar vaginal stimulans bäst kan vara en enkel stav med ställbar vibrator. Vibrationerna kan nämligen underlätta orgasm genom att de dessutom ökar blodgenomströmningen.

Vilken storlek ska man välja?

Är det första gången du köper en dildo eller stav kan det kanske vara svårt att bestämma vilken storlek du ska köpa. Det är ju svårt att säga eftersom alla gillar olika men generellt sätt kanske det är bättre att köpa en något mindre stav istället för att man råkar köpa en för stor. Visar det sig sedan att staven du köpt är lite för liten kan du ju köpa en större variant senare. Den mindre staven kan du ändå använda för exempelvis klitorisstimulans.

Bästa sexleksaken för kvinnor

Satisfyer Pro 2
Sinful
359:-
Kraftfull och trådlös Magic Wand

Magic Wand
Sinful
629:-

Sexleksaker för klitorisstimulans

Även bland sexleksaker för klitorisstimulans finns det väldigt gott om produkter att välja bland. Vilken ska man då köpa? Det finns ju en hel del olika typer av sexleksaker för att stimulera klitoris. Vibratorer, pumpar, luftvågor och slickmaskiner är bara några sätt att njuta av klitorisstimulans. På senare år har det kommit många nya innovativa klitorisstimulatorer som tar din orgasm till helt nya höjder. Den absolut populäraste varianten är sexleksaker som stimulerar klitoris med hjälp av luft- eller ljudvågor. Munstycket på leksaken omsluter klitoris och helt utan att vidröra klitoris stimuleras den av små "luftbubblor". Dessa små pulserande tryckvågor ger en helt annan känsla än vibrationer och framkallar ofta en djupare och mer intensiv orgasm. Detta är nog den bästa sexleksaken för att stimulera klitoris just nu. Nästa alla som har provat får orgasm varje gång!

Minivibrator för klitoris

Minivibrator
Sinful
129:-
Enkel klitorisvibrator

Wonder Vibe
Joyland
129:-
Vibrerande ägg för klitorisstimulans

Trådlöst ägg
Joyland
1 295:-
Populär klitorisvibrator

We Vibe Touch
Sinful
699:-


annons

Glidmedel

Glidmedel är väldigt viktigt vid klitorisstimulans, eftersom kvinnans lubrikation inte når så högt upp. Använd rikligt med glidmedel för att förhindra skav och irritation. Dessutom anser många att det helt enkelt blir mycket skönare med ett bra gildmedel.

Köp glidmdel

Populärt glidmedel

Dubbel stimulans med populära Rabbit

En rabbit är en vibrerande och roterande dildo med en klitorisvibrator fäst på skaftet. Detta är en av de populäraste sexleksakerna för kvinnor och är även den sexleksaken som antagligen gett flest kvinnor orgasm världen över. Tack vare de roterande kulorna i skaftet och de små kaninöronen utanpå dildon skänker en rabbit stimulans utöver det vanliga. På samma gång stimuleras alltså vaginan invändigt, i slidmynningen och klitoris vilket för många kvinnor innebär en garanterad orgasm. Rabbitvibratorn fick sitt genomslag i TV-serien "Sex and the city" och blev snabbt otroligt populär. Det finns en stor mängd olika rabbitstavar att välja bland och de flesta erbjuder flera olika sorters program. Man brukar dessutom kunna välja om man t.ex. bara vill ha vibrator eller bara rotation osv. Tänk dock på att ifall man är lite känslig och lätt blir öm i underlivet brukar inte de roterande kulorna i skaftet uppskattas lika mycket. Många har nämligen mest känsel precis innanför slidmynningen där då kulorna roterar. Välj då istället en rabbit med vibrator i skaftet istället för pärlorna.

Kraftiga vibrationer med massagestav

Gillar man kraftfulla vibrationer kan en rejäl massagestav vara ett bra alternativ. Ofta har dom olika hastighetslägen så att du kan hitta det läget som känns rätt för dig.

Utöver klitorisstimulans kan produkten med fördel användas till massage för övriga delar av kroppen.

Sexleksaker under samlag

Med tanke på att många kvinnor kan ha svårt att få orgasm under samlag tillsammans med sin partner kan det vara en god idé att köpa en sexleksak som verkligen gör underverk under samlaget. Många kvinnor har inga problem har få orgasm på egen hand men när det kommer till "vanligt" penetrerande sex blir det ibland svårare. Ofta krävs det t.ex. samtidigt även stimulans av klitoris för att komma. En bra lösning på det problemet kan vara en penisring med inbyggd klitorisvibrator, något som både kvinnan och mannen kan uppskatta. Annars finns det ju även små smidiga klitorisvibratorer man kan ha på fingret och med fördel smeka klitoris samtidigt som penetrerande sex. Det finns också flera andra bra parprodukter som höjer upplevelsen för båda två. Läs om fler populära parprodukter.

Sexleksak för nybörjare

När man ska köpa sin allra första sexleksak kan det såklart vara extra svårt att veta vilken man ska köpa. Vilken sexleksak är egentligen populärast bland nybörjare? Jo, det vanligaste nybörjare på sexleksaker köper är faktiskt en lite mindre stav i hårdplast med steglösa vibrationer. En sådan är ganska allround och man kan t.ex. använda den både vaginalt och för klitoris. Den steglösa vibratorn låter dig helt och hållet styra hur mycket vibrationer du önskar och gör det lätt för dig att prova dig fram. En stav i hårdplast och slät yta är lättare att föra in tack vare sin låga friktion och glider mycket lätt. Köper du däremot en sexleksak i annat material med en mjukare yta kan den upplevas lite strävare. I båda fallen rekommenderas dock att använda ett bra glidmedel för att få ut det mesta av sin nyinköpta sexleksak. Den sexleksak som är populärast efter en hårdplaststav är nog en vanlig dildo utan vibrator. Många dildos är mer verklighetstrogna och är därför aningen mindre diskreta.

Glöm inte glidmedel vid användning av sexleksaker

När man använder sexleksaker är glidmedel nästan ett måste. Trots att du kanske inte brukar använda glidmedel i vanliga fall är det helt enkelt en annan sak med många sexleksaker. Vissa material kräver mer lubrikation då det annars kan bli lite strävt med mjukare material som exempelvis jelly. Tänk bara på att välja rätt glidmedel, då vissa typer av glidmedel helt enkelt inte fungerar bra med vissa material i sexleksaker.

Lär känna din kropp

Experimentera och utforska så mycket du kan så att du lär känna dig och din kropp! På så vis ökar förutsättningarna till ett mer tillfredsställande och omväxlande sexliv. Genom att känna trygghet i sig själv och sin sexuella erfarenhet kan du lättare uppnå starkare orgasmer och även fontänorgasm.